Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

“Είναι για καλό σκοπό”. Ο δήμαρχος Καρπενησίου για την παραίτηση Κουτρομάνου και τον νέο αντιδήμαρχο Γιάννη Σβερώνη

Με τα καλύτερα λόγια μιλά για τον φίλο και συνεργάτη του κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνο, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ Νίκος Σουλιώτης, σχετικά με την παραίτησή του από την θέση του αντιδημάρχου. “Η παραίτησή του είναι για καλό σκοπό” τονίζει, μιλώντας στα Ευρυτανικά Νέα.

 koutrom-souliot

ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

“Είμαι χαρούμενος γιατί ο Ταξιάρχης Κουτρομάνος, ένας φίλος και πολύτιμος συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια υπέβαλε την παραίτησή του για καλό σκοπό, ένα καλό σκοπό που έχει να κάνει με την περαιτέρω ανάπτυξη της οικογενειακής του επιχείρησης σύμφωνα με κάποια νέα δεδομένα και νέες συνεργασίες που προέκυψαν και προφανώς αποδέχτηκα την παραίτησή του με χαρά, ακριβώς για το σκοπό που σας είπα ότι είναι για καλό σκοπό. Ο Ταξιάρχης βέβαια παραμένει μέλος της ομάδας μας, ενεργό μέλος όπου το χρειαστούμε και δημοτικός σύμβουλος Καρπενησίου”.

 

sveronis-souliot

ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΒΕΡΩΝΗΣ

Για τον νέο αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σβερωνη, ο κ. Σουλιώτης δήλωσε: “Ήδη έχω υπογράψει την απόφαση ορισμού στη θέση του κυρίου Κουτρομάνου, νέο αντιδήμαρχο Καρπενησίου τον κ. Γιάννη Σβερώνη, ένας άνθρωπος έμπειρος στην διοίκηση, ήταν προϊστάμενος του ΕΚΑΒ τόσα χρόνια, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα θα πάνε καλά. Η συνεργασία μας είναι άριστη και θα έχουμε τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα όλοι μαζί σαν ομάδα. Το έχουμε πει πολλές φορές, εμείς ποτέ δεν λειτουργήσαμε ατομικά πάντα λειτουργούμε ομαδικά". 

Ο κ. Σβερώνης θα αναλάβει τις ίδιες ακριβώς αρμοδιότητες που είχε ο κύριος Κουτρομάνος.