Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

ev media-logo

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Καρπενησίου ο Ταξιάρχης Κουτρουμάνος. Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησης - Νέος αντιδήμαρχος ο Γιάννης Σβερώνης

Για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου ο Ταξιάρχης Κουτρομάνος, θέση την οποία ανέλαβε μόλις πριν από λίγες ημέρες με απόφαση του δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη.

koutroman-sberonis

Όπως γράφουν τα "Ευρυτανικα Νεα" στην έντυπη έκδοσή τους, ο κ. Κουτρουμάνος παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους καθώς πλέον οι αυξημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες, του ιδίου ως Μηχανικού αλλά και των οικογενειακών επιχειρήσεων "Κουτρομάνου" στην Ευρυτανία, επιβάλλουν την παρουσία του. 

Ξεκαθαρίζει ωστόσο μιλώντας στην εφημερίδα, ότι παραμένει δημοτικός σύμβουλος Καρπενησίου στη δημοτική ομάδα του δημάρχου, τον οποίο στηρίζει σθεναρά.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

 koutroman-eggrafo-paretis

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΒΕΡΩΝΗΣ

Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Την κενή θέση του κ. Ταξιάρχη Κουτουμάνου στην δημοτική αρχή Καρπενησίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα αναλάβει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Σβερώνης. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των "Ε.Ν"¨, τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Καρπενησίου θα εκδώσει σχετική απόφαση και θα ορίζει τις αρμοδιότητες του νέου αντιδημάρχου οι οποίες θα είναι για θέματα Τοπικής Οικονομίας, Δημοτικής Αστυνομίας, Αθλητισμού κα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.